Autotech - ITP

Inspectii Tehnice Periodice Responsabile
Ce acte sunt necesare la ITP?

Trebuie sa ai asigurare valabila, cartea masinii in original (sau copie conform cu originalul daca e in leasing), talonul si un buletin.

Pot face ITP-ul oriunde. De ce la voi?

In primul rand aici facem ITP-ul "pe bune". In al doilea rand, ai o locatie premium si cafea buna:). In plus, avem cel mai bun pret din Cluj.

Este necesara o programare?

Da. Pentru ca ne chiar ocupam de clienti asa cum ne-ar placea noua sa se ocupe cineva de noi. Nu vrem sa te punem sa astepti inutil. Mai bine ne suni pentru o programare.

Se poate plati cu cardul?

Bineinteles. Chiar te incurajam sa faci lucrul asta.

Daca masina are probleme?

Conform legislatiei, pentru defectiuni minore, treci ITP-ul. Pentru defectiuni majore, nu. Totusi, ai optiunea sa iti repari masina la noi, la cele mai bune preturi. Nu vei plati revenirea la ITP.

Ce e diferit?

Facem o analiza corecta si complexa a masinii, nu doar ce ne obliga legea. In acest fel, vei afla totul despre masina ta.

Totusi, as prefera sa treaca fara sa o repar. Ii dau o atentie inspectorului. Se poate?

La noi, sigur nu. Ceea ce se poate insa, este sa iti facem cel mai bun pret pentru remedierea eventualelor defectiuni, pentru ca esti clientul nostru.

Masina nu trece ITP-ul si vreau sa o repar la voi. Cum se procedeaza?

Primesti filmari si poze cu toate problemele intalnite, indiferent daca sunt mari sau mici. Primesti si o fisa tehnica cu defectele, iar pe acea fisa gasesti preturile pentru remediere. Ne dai OK-ul si vii dupa masina reparata si cu ITP-ul facut.

Va ocupati si de verificat masini in vederea cumpararii?

Bineinteles. Avem un check-list complet care iti va prezenta fiecare caracteristica a masinii, pe intelesul tau.

Verificati masinile la intrarea in ITP?

Da, pentru ca nu vrem sa te taxam inutil pentru o revenire daca masina nu este intr-o stare tehnica corespunzatoare.

Sunteti un ITP scump?

Dimpotriva. Suntem printre cele mai accesibile. Asta pentru ca optica noastra e ca toti oamenii trebuie sa isi permita sa circule in siguranta si legalitate.

Cum poate fi bun si ieftin?

Avand o retea de service-uri, detinem deja dotarile si aparatura pentru verificari, astfel ca nu suntem nevoiti sa transpunem investitiile in pretul final spre client.

Daca doresc verificare completa, nu doar ITP, cat costa?

Este acelasi pret. Noi nu facem doar Inspectia Tehnica Periodica si "scapam" de responsabilitate. Noi facem o analiza completa.

Daca masina are mai multe probleme, se pot rezolva pe parcurs?

Da. Insa orice problema legata de directie si/sau franare duce implicit la respingere. Prin urmare, nu facem compromisuri in materie de siguranta.